0948 623 125 facebook

Penzión Slanický dvor na Oravskej priehrade

dohodou

LOKALITA

Námestovo, okres Námestovo

TYP NEHNUTEĽNOSTI

Hotel

Obytná plocha

2000 m2

Rozloha pozemku

5000 m2

Detaily ponuky

Číslo nehnuteľnosti: 20230000478

Ponúkame Vám na predaj exkluzívny veľmi dobre zabehnutý rekreačný komplex penzión Slanický dvor priamo na brehu Oravskej priehrady, klenotu Oravskej prírody a jednej z najvyhľadávanejších turistických atrakcií Oravy.

Rekreačný komplex pozostáva z:

HLAVNÁ BUDOVA:

V hlavnej budove sa nachádza reštaurácia, bar, kuchyňa na prízemí, na poschodí sa nachádza sála na svadby a oslavy. V dvoch podkrovných podlažiach sa nachádza 15 izieb na ubytovanie s balkónmi. Každá izba má vlastnú kúpeľňu. Tu sa nachádza aj recepcia pre ľudí, ktorý sa idú ubytovať. V suteréne budovy sa nachádza wellness.

CHATY:

V komplexe sa nachádza 8 chát, každá ma dve podlažia, na prízemí sa nachádza obývacia izba s kuchyňou a na poschodí sú dve spálne. Štyri chaty majú aj krby. Ku chatám je aj parking priamo v areály. Ku chytám patria aj dve garáže.

BAZÉNOVÁ ČASŤ:

V bazénovej časti sa nachádzajú dva vyhrievané bazény a letný bar s altánkom. Bazénová časť hraničí priamo z vodnou plochou Oravskej priehrady čo je dodáva jedinečnú atmosféru.

Penzión Slanický dvor je veľmi dobre zabehnutý s výbornou obsadenosťou. Má už dlhoročnú klientelu aj v rámci ubytovania aj reštaurácie.

https://rkorea.sk/ochrana-sukromia/
erik-nemcik

Erik Nemčík

SENIOR REALITNÝ MAKLÉR

Všetky nehnuteľnosti makléra

    Mám otázku ohľadom tejto ponuky

    Ochrana osobných údajov

    Správa odoslaná

    Ďakujeme za záujem, budeme Vás kontaktovať.

    Penzión Slanický dvor na Oravskej priehrade